RESIDENTIE LEWIS

RESIDENTIE LEWIS

Gelegen in het rustige en mondaine Ukkel bouwt Komito Group momenteel 13 appartementen, met ondergrondse parkeerplaatsen. Er werd gekozen voor een architectuur die perfect past in de bestaande omgeving waardoor het gebouw perfect wordt geïntegreerd in de bestaande straat.
De appartementen worden afgewerkt in hoogwaardige milieuvriendelijke materialen en volgens de meest moderne standaarden.

Momenteel rest er nog één units te koop, nl :

  • een prachtig gelijkvloers appartement van 140 m2

Architect

Architecten- en ingenieursbureau idEA

Architecten- en ingenieursbureau idEA staat voor ‘Integrated Design by Engineers in Architecture’. Geïntegreerd ontwerpen staat bij ons dan ook centraal. Een architectuurontwerp is immers meer dan een architecturale schikking, en krijgt juist kwaliteit wanneer het totale plaatje klopt, zowel architecturaal, structureel, praktisch als energetisch. Architecten- en ingenieursbureau idEA is een jong, dynamisch bureau ontstaan uit het Architecten- en ingenieursbureau Walter Van Besien & Co, en bestaat uit verschillende ingenieur-architecten

 


+32 2 476 18 55

Localisation

Gelegen in het rustige en mondaine Ukkel bouwt Komito momenteel 13 appartementen, met ondergrondse parkeerplaatsen.
De appartementen worden afgewerkt in hoogwaardige materialen en volgens de meest moderne standaarden.

Je voudrais avoir plus d'informations sur ce projet

Field Top Left
Field Top Right
CAPTCHA
Cette question sert à vérifier si vous êtes un visiteur humain ou non afin d'éviter les soumissions de pourriel (spam) automatisées.