RESIDENTIE 'T PARKSKE

RESIDENTIE 'T PARKSKE

In het Centrum van Halle, rechtover het stadspark heeft Komito Group een klein maar zeer pitoresk gebouw ontwikkelt dat bestaat uit 6 appartementen. De architectuur past perfect in het straatbeeld en er werd gekozen voor een strakke gevel met grijze sidings afwerking. Op heden is slechts 1 appartement nog te koop op het gelijkvloers. Deze wooneenheid beschikt over een prachtige binnen stadstuin wat uitzonderlijk is voor Halle.

Architect

Stef Van den Haute bvba

Stef Van den Haute is een zeer ervaren architect die enorm geprezen wordt voor zijn minimalistische ontwerpen en zijn oog voor detail. Als budget bewuste architect is Stef reeds jaren één van de vaste architecten van Komito Group.

 


+32 (0)54 325 326

Localisation

Gelegen in het centrum van Halle, op wandel afstand van de winkelstraat "Basiliekstraat". Dit project is ideaal voor jonge mensen die in de stad willen wonen en dicht bij alle bedrijvigheid willen zijn. Halle geniet het grote voordeel om via het station een verbinding met Brussel aan te bieden die slechts 15 minuten duurt. Het project is 300 meter verwijderd van het station.

Je voudrais avoir plus d'informations sur ce projet

Field Top Left
Field Top Right
CAPTCHA
Cette question sert à vérifier si vous êtes un visiteur humain ou non afin d'éviter les soumissions de pourriel (spam) automatisées.